Google се повеќе им овозможува на бизнисите да ја користат неговата моќ, со цел полесно пронаоѓање на нивните услуги и производи на најкористениот интернет пребарувач во светот. Ние знаеме како!

Поканете ги Вашите потенцијални клиенти да го посетат Вашиот бизнис од удобноста на нивниот мобилен уред или персонален компјутер, уште пред да пристигнат.

Во светот на динамичен развој на социјалните медиуми, креираме дигитален приказ на Вашата компанија, со цел доближување до Вашите сегашни и идни клиенти!

Google се повеќе им овозможува на бизнисите да ја користат неговата моќ, со цел полесно пронаоѓање на нивните услуги и производи на најкористениот интернет пребарувач во светот. Ние знаеме како!

Поканете ги Вашите потенцијални клиенти да го посетат Вашиот бизнис од удобноста на нивниот мобилен уред или персонален компјутер, уште пред да пристигнат.

Во светот на динамичен развој на социјалните медиуми, креираме дигитален приказ на Вашата компанија, со цел доближување до Вашите сегашни и идни клиенти!

Проекти

Ова е само дел од многуте проекти изработени од нашиот тим:

Повеќе проекти

За нас

Што работиме

  • Го позиционираме Вашиот бизнис на светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google
  • Изработуваме Google виртуелни посети низ Вашиот објект преку 360° фотографии
  • Професионално фотографираме објекти (ентериерно и екстериерно), фотографираме храна, производи, области од интерес и сл…
  • Верификуваме и оптимизираме бизниси на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google, и неговите платформи Google Maps и Google Search.
  • Менаџираме бизнис профили на компании на Google, со цел тие да остварат подобри органски резултати при пребарувања на Google Maps и Google Search
  • Нов и возбудлив начин на претставување на Вашите недвижнини кои ги нудите на продажба или под наем, преку виртуелна прошетка со изработка на професионални фотографии
Поставување, верификација и оптимизација на бизнис локации
Виртуелни посети
Поголем органски сообраќај на Вашата интернет страница
Фотографија

Горди сме што соработувавме со Вас

Гордост и чест ни беше да соработуваме со големи компании во земјава и странство но ништо помалку и со многу помали бизниси и приватни лица.

Се надеваме дека и Вие ќе станете дел од нив!

Vodafone Albania
SIGMA Albania
Sigal
L’Occitanne
Scan TV
NBG Bank Albania

Со следењето на светските трендови во дигиталниот маркетинг, единствено што Вашиот бизнис може да добие, е подобра популарност и позиционирање на светскиот интернет пребарувач бр.1 Google.

Тимот на SeeInside.mk се погрижи за нашите 2 локации на “Endomak” во Скопје и Гевгелија, нашата локација “implantME EDG” и нашиот ресторан “Equilibrium” бидат опфатени со овој проект. Тие ја имаат задачата да ги менаџираат нашите бизнис локации на Google, со цел истите да бидат полесно пронајдени преку најкористените платформи за пребарување во светот Google Maps и Google Search.

Им благодарам и топло ги препорачувам!

Томе Тасевски – Endomak и Equilibrium
Owner, GM

Благодарение на иновативноста на тимот на SeeInside.mk и на наше големо задоволство, Рептил Маркети е првиот бренд на маркети во регионот, опфатен со овој проект. Сега нашите маркети се уште подостапни за нашите купувачи кои можат да ги пронајдат и посетат нашите локации преку светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google.

Даница Личанин Блажеска – РЕПТИЛ Маркети
Owner - GM

Откако тимот на seeinside.mk професионално ги фотографираше и објави на Google, дел од локациите на ВИП Оператор, тие се поблиску до нашите постоечки и потенцијални корисници, и можат да бидат посетени виртуелно од било каде во светот. Услугата “Google Street View for Business” влијаеше позитивно на подобрата позиционираност на нашите продавници на платформите на Google и тие сега подостапни.

Љупчо Алексовски – ВИП Оператор
Trade Marketing Manager

По објавувањето на локациите и виртуелните тури на Swarovski- Skopje City Mall и Alexandar Square Boutique Hotel, изработена од тимот на SeeInside.mk, потенцијалните клиенти и гости можат да не посетат пред да дојдат кај нас, и да го креираат своето очекување. Топло ги препорачувам на сите бизниси кои сметаат дека треба да се присутни на Google.

Спиро Чорогунов – Swarovski и Hotel Alexandar Square
Owner, GM