Во светот на динамичен развој на социјалните медиуми, креираме дигитален приказ на Вашата компанија, со цел доближување до Вашите сегашни и идни клиенти!

Поканете ги Вашите потенцијални клиенти да го посетат Вашиот бизнис од удобноста на нивниот мобилен уред или персонален компјутер, уште пред да пристигнат.

Google се повеќе им овозможува на бизнисите да ја користат неговата моќ, со цел полесно пронаоѓање на нивните услуги и производи на најкористениот интернет пребарувач во светот. Ние знаеме како!

 • Изработка на виртуелна прошетка низ Вашиот објект преку 360° фотографии
 • Професионално фотографирање на Вашиот објект (ентериерно и екстериерно), фотографирање на храна, производи, области од интерес и сл…
 • Поставување, верификување, оптимизирање и менаџирање на Вашата компанија на светскиот интернет пребарувач бр. 1 Google, и неговите платформи Google Maps и Google Search.
 • Менаџирање на бизнис профилот на Вашата компанија на Google, со цел остварување на подобри резултати при пребарувања на Google Maps и Google Search
 • Менаџирање на профилот на Вашата компанија на социјалните мрежи Facebook, Instagram, Twitter, Pinteres, LinkedIn
 • Нов и возбудлив начин на претставување на Вашите недвижнини кои ги нудите на продажба или под наем, преку виртуелна прошетка и професионални фотографии.
 • Изработка на 360° видеа за објекти, настани, дејствија (НАСКОРО) достапни на YouTube, Вашата интернет и Facebook страна, со можност за возбудлива презентација преку “VR“ (Virtual Reality) уреди.
 • Изработка на виртуелна прошетка низ Вашиот објект преку 360° фотографии
 • Професионално фотографирање на Вашиот објект.
 • Менаџирање на бизнис профилот на Вашата компанија на Google.
 • Изработка на 360° видеа за објекти, настани, дејствија.
 • Менаџирање на профилот на Вашата компанија на социјалните мрежи.
Контакт