Contents hide

Услуги на тимот на SeeInsideMK:

Ориентирани сме кон и посветени на висококвалитетно обезбедување на нашите услуги. Нашата експертиза и портфолио се градени повеќе од 15 години. Трнливиот пат започнавме да го совладуваме во времето кога интернетот беше привилегија на одредени идивидуи и институции, а предизвиците носеа тежина на свој начин. Еволуцијата не ја добегнавме. Напротив, се адаптиравме и поставивме нови стандарди преку уникатни услуги и пристап!

Денес, земаме за слобода да се наречеме професионалци, ценејќи го времето на клиентот и поставувајќи ја важноста на секој предизвик на највисоко ниво!

Снимање, изработка и поставување на 360° виртуелна тура/ посета на Вашиот објект на Google.

Поканете ги Вашите потенцијални купувачи, посетители, гости или пациенти на виртуелна посета на Вашата локација, и изградете ја довербата со нив, уште пред да се појават кај Вас.
Од самиот почеток на снимањето на Google Street View во Македонија, нашиот тим започна со спроведување на оваа технологија и во внатрешноста на јавни објекти.

Имавме чест, заедно со одреден број на инвеститори, први да ја промовираме оваа услуга во Македонија, а подоцна и во Албанија, Косово и Грција. Денес во нашето портфолио, броиме повеќе од 200 локации кои се снимени и покажани на светот, со Google виртуелна тура.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ…

Претставување на Вашата локација преку интерактивна виртуелна тура, како нов, уникатен и возбудлив начин на интернет доживување:

Виртуелна посета и претставување на локацијата преку директна интеракција. Икони и елементи кои вклучуваат многу повеќе информации како фото и видео материјали, текстуален опис или “link” до посакувана интернет страница. Овие виртуелни посети се комплетно брендирани во стилот на самиот инвеститор!
ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Ексклузивна вила за изнајмување!

Луксузни вили за изнајмување и продажба секогаш бараат различен и специфичен пристап!
Креиравме интерактивна виртуелна презентација за една од ексклузивните вили во Ханиоти – Халкидики, со цел сопствениците да ги поканат потенцијалните гости или инвеститори, да ја посетат својата следна дестинација или инвестиција, уште пред да се појават таму!

Виртуелна ONLINE Продавница!

“ОП Шоп“ веледрогерија, е првата веледрогерија во С. Македонија и регионот, со изработена интерактивна виртуелна продавница. Посетителите нарачуваат додека се шетаат во нивната локација, без притоа да се физички присутни таму! Систем кој е целосно поврзан со дигитална наплата. Ултра модерен и возбудлив начин како да го покажете Вашиот нов простор на Вашите купувачи.

Собрание на Р.С. Македонија

Републичкото Собрание е првиот законодавен дом во регионот, а трет во Европа, кој ги отвори вратите за јавноста и дозволи посета од било каде во светот, во било кое време! Секој корисник на интернетот може ВИРТУЕЛНО да се запознае со овој споменик и најважната државна зграда во нашата земја!

Изработка на Интернет Страници – “Web Development”

Во дигиталната ера, да се има интернет страница не е само опција, туку е потреба. Добро дизајнирана и оптимизирана интернет страница (website) има улога на “виртуелен излог“. Веб-сајтот е платформа за презентирање на производи, услуги и идентитетот на една компанија на глобалната публика – 24/7.

Пред се, инстернет страницата го засилува кредибилитетот и професионализмот на еден бизнис/ дејност. Во денешниот свет управуван од купувачот, луѓето се почесто го користат интернетот за пронаоѓање производи и услуги, пред да донесат одлука за купување. Професионално изработена интернет страница (website) влева доверба и сигурност кај потенцијалните купувачи, и води до генерирање на нови клиенти и продажби.

Портфолиото на SeeInsideMK се гради низ многу години и се протега низ многу дејности.

До сега имаме изработено повеќе од 200 интернет страници од најразличен тип за најразлични намени. Дел од нив, денес се уредни и возбудливи информативни страници, многу посетувани Web портали, функционални интерактивни платформи, како и голем број на Web Shop – интернет продавници.

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

WEB платформа за развој на стоматолошки туризам

TravelDentMe – е интернет платформа која ја создадовме за развој на стоматолошкиот туризам во Македонија. Достапна и преведена е на 4 јазици и тоа Англиски како примарен и Германски, Италијански и Грчки јазик за потенцијалните пациенти од земјите кои ги зборуваат овие јазици. Комплексноста на платформата е ориентирана кон претставување на стоматолошките услуги во Македонија, Стоматолошките клиники и нивните доктори кои ги обезбедуваат овие услуги, како и можноста секој потенцијален пациент директно да се консултира со посакуваната клиника и доктор и да добие комплетна организација на патувањето и третманот.

Интернет Страница на продавница за Аудио Опрема

Audio Center Bolin, е првата високо-технолошка продавница за професионална аудио и видео опрема (озвучување на комерцијални и приватни објекти) во Македонија. Традицијата на Аудио Центар Болин, датира од далечните 90ти години, кога во регионот не постоеше дгуг ваков тип на продавница. Тие денес се комплетно достапни на интернетот, и можат да се пофалат со современа, професионална и целосно функционална страница која ги презентира нивните производи и услуги во целост. Webiste-от Болин е целосно подготвен да биде лансиран и во професионална интернет страница, и да ги опслужи купувачите кои преферираат Online купување.

Web Shop - интернет продавница за Македонски вина

На далеко прочуеното Македонско вино, сега е достапно во скоро секој дел од светот. Благодарение на достапноста на информациите на интернетот, Wine.mk се погрижи преку продажба на интернетот да го направи достапно македонското вино, за секого. Нашиот тим ја презеде одговорноста за изработка на целосно функционална интернет страница, ориентирана кон презентација на ова богатство и леснатаостапност за извршување нарачки за посакуваните вина и алкохолни пијалаци. Wine.mk е комплетно интегрирана со банкарски системи за процесирање на наплати, како и систем за испорака до дестинацијата за каде се нарачува производот.

Вашата БИЗНИС ЛОКАЦИЈА на Google…

 

Светски познат факт е дека корисниците на интернет за пребарувања на било кој бизнис, производ и услуга, го користат Google и неговите платформи како Google Search и Google Maps. Видливоста на Вашиот бизнис и Вашата локација е од огромно значење.

Но, од витално значење е и точноста на податоците за Вашата локација, кои можете Вие да ги контролирате, доколку Вашиот бизнис е верификуван!

За една бизнис локација да ужива подобар рејтинг, видливост, сообраќај и да биде полесно откриена, важни се неколку факти:

  • Локацијата да постои на Google Maps и Search
  • Да биде верификувана од Google (во тој случај, Google знае дека се работи за автентичен бизнис и локација)
  • Да биде оптимизирана за пребарувања (точно име, точна бизни категорија и опфатени подкатегории, адреса, телефонски број, работно време)
  • Видливо Лого и поставена основна репрезентативна фотографија од Вашата локација
  • Објавени фотографии од внатрешноста и надворешноста на локацијата, производите, услугите и сл… како Вашите потенцијални клиенти би Ве запознале подобро
  • Линк до Вашата интернет страница за генерирање на органски сообраќај и информирање на клиентите во детали
  • Активирана можност за контакт преку Google пораки (уште една платформа за комуникација со Вашите клиенти)
  • Објавена промоција, попуст, нов производ или услуга, настан и сл… во форма на “Post”
  • … и други позадински операции кои силно придонесуваат за поголема видливост и достапност на Google Maps и Google Search

Со нашата умешност и знаење, Вашиот бизнис ќе добие поголема видливост со тоа што визуелниот приказ ќе биде поставен на десната страна од страницата на Google Search, со сите потребни податоци.

Ќе се сложите, денес никој нема време да „гугла“ подалеку од првите 2 страни на Google Search… па затоа, целта на овој проект е Вашиот бизнис да биде видлив уште на првата страна.

А како да дојдат до Вашата бизнис локација?

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Конактирајте не и дознајте повеќе детали за тоа како и Вашиот БИЗНИС и БРЕНД да го искористи потенцијалот на интернетот!

Google Search

Google профилот и локацијата на Оптика Призма, прикажана на Google Search

Кликнете на ЛИНКОТ да го погледнете на Google Search

Google Maps

Google локацијата на Оптика Призма, прикажана на Google Maps

Кликнете на ЛИНКОТ да го погледнете на Google Search

услуги