Откако тимот на seeinside.mk професионално ги фотографираше и објави на Google, сите локации на ВИП Оператор како и неговите дистрибутери, тие се поблиску до нашите постоечки и потенцијални корисници, и можат да бидат посетени виртуелно од било каде во светот. Услугата “Google Street View for Business” влијаеше позитивно на подобрата позиционираност на нашите продавници на платформите на Google и тие сега подостапни. Тимот беше ангажиран за истата услуга и кога ВИП Оператор стана А1!