Благодарение на иновативноста на тимот на SeeInside.mk и на наше големо задоволство, Рептил Маркети е првиот бренд на маркети во регионот, опфатен со овој проект. Сега нашите маркети се уште подостапни за нашите купувачи кои можат да ги пронајдат и посетат нашите локации преку светскиот интернет пребарувач бр.1 – Google.

Даница Личанин Блажеска – РЕПТИЛ Маркети
Owner - GM

Откако тимот на seeinside.mk професионално ги фотографираше и објави на Google, сите локации на ВИП Оператор како и неговите дистрибутери, тие се поблиску до нашите постоечки и потенцијални корисници, и можат да бидат посетени виртуелно од било каде во светот. Услугата “Google Street View for Business” влијаеше позитивно на подобрата позиционираност на нашите продавници на платформите на Google и тие сега подостапни. Тимот беше ангажиран за истата услуга и кога ВИП Оператор стана А1!

Љупчо Алексовски – А1 Македонија
Trade Marketing Manager

По објавувањето на локациите и виртуелните тури на Swarovski- Skopje City Mall и Alexandar Square Boutique Hotel, изработена од тимот на SeeInside.mk, потенцијалните клиенти и гости можат да не посетат пред да дојдат кај нас, и да го креираат своето очекување. Топло ги препорачувам на сите бизниси кои сметаат дека треба да се присутни на Google.

Спиро Чорогунов – Swarovski и Hotel Alexandar Square
Owner, GM