Виртуелната тура

Информации за проектот

Една од локациите каде што се одгледува високо квалитетна сорта на грозје од која се произведува виното Барово, ја снимивме и објавивме на Google платформите.

Посетете ја оваа прекрасна локација од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?