Виртуелната тура

Информации за проектот

Новиот ексклузивен салон на добро познатата локација на ВИП Оператор во Гостивар, претставен преку Google Street View for Business виртуелна тура.

Посетете го преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер од било каде во светот.

Ви се допадна?