Виртуелната тура

Информации за проектот

Имавме чест да го снимиме и објавиме на Google Street View for Business од скоро реновираниот и најголемиот салон на ВИП Оператор во Македонија – ВИП Салон ГТЦ Скопје.

Искористете ја можноста да го посетите салонот низ виртуелната прошетка од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?