Виртуелната тура

Информации за проектот

Новиот ексклузивен салон на новата локација на ВИП Оператор во Чаир Скопје, претставен преку Google Street View for Business виртуелна тура.

Посетете го преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?