Виртуелната тура

Информации за проектот

Гостилница Лира со 20 годишна традиција во скопската угостителска понуда, достапна и преку Google Street View for Business услугата.

Посетете ја од Вашиот мобилен уред или компјутер, пред да се одлучите да поминете пријатни моменти во убавиот амбиент на гостилницата.

Ви се допадна?