Информации за проектот

Уште една возбудлива бизнис категорија, опфатена со проектот на Google.

ДНА Анни Фарм и нивната Аптека во Каптиол Мол – Скопје, снимена и објавена на платформите на Google.

Сега, оваа локација е видлива и подостапна на Google Maps и Google Search, за сите оние кои ги користат овие алатки за пребарување. Погледнете и посетете ја и Вие, виртуелно.

Виртуелната тура

Ви се допадна?