Виртуелната тура

Информации за проектот

Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ, е основана во средината на 2000-та година. Основач, сопственик и директор на фирмата е дипл.фармацевт Татјана Стерјева

Почетокот на функционирањето на фирмата е поврзано со 09.12.2000 година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еуро-фарм е компанија во чии склоп влегуваат 89 аптеки ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија.

Со задовлоство Ви ја претставуваме аптеката Еурофарм во склоп на трговскиот центар Веро Центар, која можете да ја најдете на Google Maps и Google Search и да ја посетите од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?