Виртуелната тура

Информации за проектот

Фармацевтската компанија ЕУРО-ФАРМ, е основана во средината на 2000-та година. Основач, сопственик и директор на фирмата е дипл.фармацевт Татјана Стерјева

Почетокот на функционирањето на фирмата е поврзано со 09.12.2000 година, кога во Скопје е отворена првата аптека од ланецот аптеки ЕУРО-ФАРМ. Од тогаш до денес евидентен е постојан подем во развојот и унапредувањето на компанијата. Денес Еуро-фарм е компанија во чии склоп влегуваат 89 аптеки ширум Македонија и веледрогерија која е високорангирана според прометот со лекови на територијата на Р.Македонија.

Доколку сте во близина на Рамстор Мол, и имате потреба од аптека, во него се наоѓа една од аптеките на ЕУРОФАРМ за која изработивме виртуелна прошетка. Посетете ја преку Google Street View for Business, од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Галерија

[vc_gallery interval=”3″]

Ви се допадна?