Информации за проектот

Втората локација која ја снимивме, позициониравме и објавивме на платформите на Google, за брендот Рептил Маркети, е маркетот бр.10 кој се наоѓа во населба Бутел.

Тој е сега позициониран како препорачана дестинација на корисниците на Google, кои пребаруваат маркет во нивна близина.

Погледнете го проектот…

Виртуелната тура

Ви се допадна?