Виртуелната тура

Информации за проектот

Уште една локација на ланецот Рептил Маркети овој пат во Влае, снимена и објавена на Google платформите.

Посетете ја виртуелно од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер, и погледнете што да очекувате кога ќе се појавите.

Ви се допадна?