Виртуелната тура

Информации за проектот

Во срцето на Бар, Црна Гора, се наоѓа ресторанот “Perbacco”. Пријатен и тивок амбиент, со одлична услуга и вкусна храна.

Чест ни е да Ви го претставиме првиот бизнис во Црна Гора, снимен од нашиот тим и објавен на Google платформите.

Оваа локација сега се наоѓа помеѓу првите предлози на патувачите кои планираат да го посетат Бар.

Посетете го и Вие ова место, од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Ви се допадна?