Виртуелната тура

Информации за проектот

Ресторан БЕЛА МИА постои од далечната 1989г.како пицерија па со долгогодишно искуство прерасна во НАЦИОНАЛЕН РЕСТОРАН со традиционална и домашна кујна подготвена на скара на ЖАР.

Идеално место за бизнис состаноци,семејни ручеци и вечери и семејни прослави.

Посетете го преку Google, и уверете се.

Ви се допадна?