Виртуелната тура

Информации за проектот

Ни претставува чест и огромно задоволство да претставиме најголемата винарија на Балканот и пошироко – Винарија ТИКВЕШ – Кавадарци, која ја снимивме и објавивме на Google платформите.

Светските конзументи на квалитетното вино произведено во оваа винарија, сега имаат можност да дознаат каде се произведува нивниот омилен пијалак, и да се уверат во автентичноста на овој производител.

Посетете ја и Вие од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?