Виртуелната тура

Информации за проектот

Прекрасниот амбиент и одличната локација на хотелот Alexandar Square, ги снимивме и претставивме на Google платформите.

Потенцијалните посетители на Скопје сега можат да го посетат хотелот,  и да знаат што да очекуваат од него, со цел да го олеснат сопствениот избор за сместување,

Посетете го и Вие.

Ви се допадна?