Виртуелната тура

Информации за проектот

На наше огромно задоволство, Ви ја претставуваме првата шпедиција во Р. Македонија и во регионот, снимена и објавена на Google Street View for Business платформата.

Нивниот нов и модерен објект, сега достапен да го посети секој од било каде во светот, преку својот мобилен уред или персонален компјутер.

Честитки за ЈУБА!

Ви се допадна?