Виртуелната тура

Информации за проектот

“Volkswagen” – Тирана е член на “Porsche Group” и официјален претставник за истата групација во Албанија.

Го снимивме нивниот ексклузивно уреден и опремен салон со возилата на Volkswagen, со цел да Ви го презентираме на Вас.

Посетете го од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Ви се допадна?