Информации за проектот

Официјално, првиот приватен универзитет во Албанија кој беше снимен и објавен на платформите на Google е “Universiteti Luarasi”.

Достапен за идните студенти, кои сакаат да знаат каде ќе го продолжат своето образование, преку платформите на Google, тие можат полесно да го пронајдат и да се информираат за нивниот објект и што тој нуди. Откако ќе го посетат виртуелно, тие се сигурни во нивната понуда.

Посетете го и Вие!

Виртуелната тура

Галерија

Ви се допадна?