Информации за проектот

Првиот наш проект, целосно сработен од тимот на SeeInsideMK во Грција е “Avra Hotel by the Sea”. Се наоѓа на полуостровот Halkidiki, поточно во местото Ormos Panagias. Мало и мирно пристанишно место, каде можете да уживате во тишината и пријатната атмосвера.

Хотелот нуди удобно сместување за своите гости, како и прекрасен ресторан на само 2 метри од морската површина.

Посетете го, и одлучете дали овој хотел е Вашата следна дестинација.

Виртуелна тура

360 Видео