Виртуелната тура

Информации за проектот

Ахат е фризерско студио во Скопје, кое е лоцирано во Капиштец. Искуството на персоналот гарантира дека ќе бидат задоволени и вашите најпрефинети вкусови во однос на вашата фризура.

За овој објект изработивме виртуелна тура со 6 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал, за потенцијалните клиенти однапред да можат да видат каде ќе се рекалсираат додека истовремено ќе добијат соодветна нега за нивната коса. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps. Ја вградивме виртуелната тура и на нивната Facebook фан страна, во табот “See Inside”.

Google my Business профилот на Ахат покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Галерија

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2102,2103,2104,2105,2106,2107,2108,2109,2110,2111,2112,2113,2114,2115,2116,2117″]

Ви се допадна?