Виртуелната тура

Информации за проектот

Засега најдобриот начин за една компанија да ја изгради довербата со своите идни клиенти е проектот на GOOGLE – Street View for Business.

Проект кој го имплементиравме за “Albania Leasing” – со цел нивните идни клиенти да бидат сигурни дека ќе соработуваат со автентична компанија.

Посетете ги од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Ви се допадна?