Информации за проектот

Официјално, најголемиот проект во Македонија, снимен и објавен на Google со повеќе од 160 панорами е Алфи Техноцентар!
Горди сме што успеавме да се спротиставиме на овој голем предизвик, кој на крајот се покажа како успешно завршен проект.

Алфи Техноцентар е достапен на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот GOOGLE и неговите платформи MAPS и SEARCH, да биде посетен од секој корисник на интернет услуги, од било каде во светот, уште пред да се појави таму!

Посетете го, и погледнете со што располага Алфи Техноцентар, за да ги задоволи потребите и на најпребирливите посетители!

Виртуелна тура

360 Видео