Информации за проектот

Сместувачките капацитети во Пехчево ги збогатува КИМ Апартманите, кои се наоѓаат на самиот плоштад. Опремени се модерно и удобно, за целосно задоволство на гостите. На дофат во непосредна близина се сите возбудливи содржини кои градот Пехчево ги нуди.

За нив изработивме виртуелна тура на Google, ги верификувавме и оптимизиравме со цел полесно да бидат пронајдени на светскиот интернет пребарувач бр.1 во светот.

Погледнете и уживајте.

Виртуелната тура

Ви се допадна?