Виртуелната тура

Информации за проектот

Омиленото албанско пиво се произведува во “Birra Tirana”. Погонот на најголемата пивница во Албанија сега е достапен на платформите на GOOGLE, за сите негови корисници во светот.

Посетете го и погледнете го процесот на производство на најпознатото албанско пиво.

Ви се допадна?