Виртуелната тура

Информации за проектот

Како дел од групацијата “COIN Group”, стоковната куќа Coin Tirana, можете да ја најдете во центарот на Тирана. А во неа брендови од висока класа, како гардероба, козметика и аксесоари, така и ексклузивен мебел и останати елементи за домот.

Посетете ја виртуелно преку Google Street View for Business, за да се уверите во нивната понуда

Ви се допадна?