Виртуелната тура

Информации за проектот

“Concord Center” е уште еден од низата трговски центри во Тирана, Албанија, кој го снимивме и објавивме на Google платформите. Секој што немал прилика да го посети, сега може тоа да го стори преку својот моблен уред или персонален компјутер.

Секој корисник на Google знае што да го очекува, кога лично ќе го посети ова место.

Ви се допадна?