Виртуелната тура

Информации за проектот

Главната филијала на Credins Bank Sh.a – Тирана, ја снимивме и објавивме на Google платформите. Нејзините потенцијални клиенти можат да ја посетат од било каде во светот, со цел да знаат што да очекуваат.

Ексклузивна експозитура, каде клиентот ги добива услугите додека го пие своето кафе.

Посетете ја и Вие од Вашиот персонален компјутер или мобилен уред.

Ви се допадна?