Виртуелната тура

Информации за проектот

“Eco Market” – Албанија, е еден од најголемите и најснабдените ланци на супер маркети во Албанија.

За една од многуте нивни локации изработивме виртуелна тура и ја позициониравме на Google платформите, со цел потенцијалните купувачи да можат да се уверат во автентичноста на бизнисот, и понудата на самиот маркет.

Посетете го и Вие од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер на Google Street View for Business.

Ви се допадна?