Виртуелната тура

Информации за проектот

Ендомак е стоматолошка клиника која се наоѓа во Скопје. Сместена е на ул. Владимир Комаров во Аеродром, веднаш позади “Палма”. Тука секогаш ќе бидете пречекани од врвно обучени стоматолози кои безрезервно ќе се посветат на здравјето на вашите заби. Ординациите на ЕНДОМАК се модерно уредени и ги задоволуваат највисоките стандарди за просторно организирање и функционалност.

За овој објект изработивме виртуелна тура со 19 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал, за потенцијалните клиенти однапред да можат да видат во какви модерни ординации ќе се грижат за своите заби. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps.

Google my Business профилот на Ендомак Скопје покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди
  • Веб страна

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Галерија

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2055,2056,2057,2058,2059,2060,2061,2062,2063,2064,2065,2066,2067,2068,2069,2070″]

Ви се допадна?