Виртуелната тура

Информации за проектот

Обложувалниците “EuroLloto” е најголемиот ланец на обложувалници во Албанија.

Нашиот тим имаше чест да ја сними и објави најпопуларната локација на оваа компанија во елитниот дел на Тирана – Блоку.

Посетете ја и Вие преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?