Виртуелната тура

Информации за проектот

Најновото урбано место во градот за увижање во светски стандардизиран и модерен амбиент е “Four” ресторанот во Скопје, кој нашиот тим го сними и објави на платформите на Google.

И за најпребирливите да знаат што да очекуваат од “Four”, нашот тим ја креираше виртуелната тура, која е достапна од секаде во светот.

Посетете го и Вие, и уживајте!

Ви се допадна?