Информации за проектот

Во градот каде чистиот воздух и тишината се главните карактеристики, постои место каде што можете да уживате во Вашето утринско кафе или да се забавувате во вечерните часови во прекрасниот Кафе Бар КИМ.

Ова место Ви го претставуваме преку Виртуелна Тура изработена и објавена на платформите на Google, како и преку 360 Видео, достапно на YouTube, за сите корисници на интернет.

Посетете го пред да појдете и да се уверите и самите.

Виртуелната тура

360 Видео

Ви се допадна?