Виртуелната тура

Информации за проектот

Најголемиот дистрибутер на горива во Р. Албанија “Kastrati Group” сега е достапен на платформите на Google.

Да не го заборавиме фактот дека 87% од светските патувачи, го планираат своето патување преку Google, уште пред да тргнат.

Оваа услуга ќе им помогне да планираат каде ќе наполнат гориво.

Посетете ја дирекцијата на “Kastrati Oil”

Ви се допадна?