Информации за проектот

Првиот кафе бар во Гевгелија кој е позициониран, верификуван, снимен и објавен на платформите на Google со виртуелна прошетка е “La Terassa”

Со оглед на големиот број на патници кои транзитираат низ Гевгелија во летниот период, а имаат потреба да одморат и се релаксираат, “La Terassa” е една од препорачаните локации за нив. Патувачите имаат можност да ја посетат виртуелно, кога тие го планираат своето патување, со цел да бидат сигурни дека ќе застанат на вистинското место.

Посетете ја и Вие од Вашиот мобилен уред или персонален компјутер!

Виртуелна тура

Позиционирање и верификување на Google Maps