Виртуелната тура

Информации за проектот

“Landmark Communications” е официјално првиот бизнис во Албанија снимен и објавен на Google платформите.

Број 1 маркетинг агенцијата во Албанија, сега е достапна да ја посетите виртуелно преку Вашиот мобилен уред или персонален компјутер.

Ви се допадна?