Виртуелната тура

Информации за проектот

Лавче кај Жути се наоѓа во Скопје, позади градинката кај Универзална Сала. Нивното долгогодишно искуство на приготвување на традиционална храна, гарантира воодушевување дури и кај нај пребирливите. Исто така уникатната декорација на објектот само ќе го зачини вашето уживање.

За овој објект изработивме виртуелна тура со 8 панорамски 360° фотографии. Се потрудивме да го истакнеме секој детал, за потенцијалните клиенти однапред да можат да го доловат прекрасниот амбиент овде. Исто така направивме и фотографии кои можете да ги видите подоле во галеријата, или директно на Google Maps.

Google my Business профилот на Лавче кај Жути покрај виртуелната тура и фотографиите ги содржи сите други потребни информации за бизнисот:

  • Работно Време
  • Телефонски број со можност за директно јавување кога се пребарува од мобилен уред
  • Точна локација на Google Maps со директна навигација од мобилни уреди

Креирањето на самиот бизнис профил на Google, Google Maps и Google+ е потполно бесплатно. Доколку сакате да го имате и за вашиот бизнис регистрирајте се на овој линк.

Галерија

[vc_gallery type=”image_grid” images=”2119,2120,2121,2122,2123,2124,2125,2126,2127,2128,2129,2130″]

Ви се допадна?