Информации за проектот

Официјално, горди сме да ја објавиме првата книжара во Албанија, а и во регионот, снимена и објавена на платформите на Google. Огромниот број на книги од различни жанрови, групирани за купувачите полесно да ја одберат омилената категорија, достапни и за Вас од удобноста на Вашиот персонален компјутер или мобилен телефон.

Посетете ја!

Виртуелната тура