Виртуелната тура

Информации за проектот

Првата специјализирана продавница во Тирана, за козметички производи составени претежно од органски состојки е L’occitane En Provence.

Претставувајќи се преку платформите на Google, интернет корисниците сега знаат за каков тип на продавница станува збор, и веќе знаат што да очекуваат кога ќе ја посетат лично.

Погледнете и Вие!

Ви се допадна?