Виртуелната тура

Информации за проектот

Кога патувачите планираат да престојуваат во Тирана, а на своето патување сакаат да се релаксираат, “Lotus Wellness and Spa” е помеѓу првите резултати на пребарувања на Google, затоа што може да се посети виртуелно од било каде во светот.

Ви се допадна?