Информации за проектот

Уште една ексклузивна продавница за оптички помагала како дел од ланецот на “Lux Optika” – Тирана, снимена и објавена на платформите на Google, со цел нивните идни клиенти да можат полесно да ги лоцираат и посетат.

Погледнете го проектот.

Виртуелната тура

Ви се допадна?