Виртуелната тура

Информации за проектот

Уште една добро позната локација (дел од позната франшиза во Албанија) – “Mon Cheri” бар, снимена и објавена на Google, со цел да се претстави на туристите кои ја посетуваат Тирана, каде тие можат да го испијат своето кафе.

Погледенте и Вие!

Ви се допадна?