Информации за проектот

Посебно сме среќни кога нашиот потенцијал, и бенефитите на проектот на Google ќе бидат препознаени од банкарскиот сектор.

Најновиот проект од оваа специфична дејност е најфрекфентната експозирура на “NBG Bank” – Албанија, сместена во елитниот Блоку во Тирана. Погледнете!

Виртуелната тура

Ви се допадна?