Виртуелната тура на продавница "RING MALL" - Тирана

Виртуелната тура на продавница "Rruga Kavajes" - Тирана, Албанија

Информации за проектот

“Optika 1” – Тирана, е првата и најексклузивната продавница за оптички помагала во Албанија, снимена и објавена на платформите на Google. Со своите 2 локации, веќе позиционирани на Google Maps и Google Search, корисниците можат полесно да одберат која локација ќе ја посетат. Но претходно можат да се информираат преку виртуелните тури, што да очекуваат од овој бренд.

Посетете ги и Вие!

Ви се допадна?