Информации за проектот

Посебно не прави горди да Ви ја претставиме официјално и првиот бренд на оптики во Македонија снимени и објавени на платформите на Google.

Достапни да бидат лоцирани на број 1 светскиот интернет пребарувач, како и да бидат посетени од било каде во светот – виртуелно.

Погледнете како изгледаат Прима Оптика во ГТЦ и Прима Оптика во Скопје Сити Мол, и дознајте што да очекувате кога ќе га посетите.

Виртуелната тура на Прима Оптика во ГТЦ

Виртуелната тура на Прима Оптика во "City Mall" - Скопје

Ви се допадна?