Информации за проектот

ПЗУ Галмедикус е официјално првата локација во Неготино која е позиционирана, верификувана, снимена и објавена на платформите на Google.

ПЗУ Галмедикус е сега подостапна за корисниците на Google кои имаат потреба од нивните услуги. Потенцијалните пациенти можат полесно да ја пронајдат преку светскиот интернет пребарувач бр.1, да ја посетат виртуелно и да се уверат дека ќе појдат на правото место.

Посетете ја и Вие!

Виртуелна тура