Виртуелната тура

Информации за проектот

Урбано место, уникатен амбиент и одлични забави се некои од карактериситките на “Radio Bar” – Тирана.

Место кое секако треба да го посетите лично, за да се уверите.

А претходно, посетете го виртуелна како би знаеле што да очекувате.

Ви се допадна?